topscroll-arrow

WMF Lono-tyhjiöpakkauslaite

Tuotekuvaus

  • Pussirullat ja tyhjiöpussit ovat erittäin vahvoja ja makuneutraaleja.
  • Mukana sisäänrakennettu pussirullan leikkuri ja irrotettava säilytyslokero jopa 6 metrin pussirullalle.
  • 5 valaistua toimintopainiketta: manuaalinen keskeytys, tyhjiöinti ja saumaus. Kuivien tai kosteiden elintarvikkeiden tyhjiöinti, automaattinen tyhjiöinti ja saumaus.
  • Helppo puhdistaa irrotettavan tyhjiöintisäiliön ansiosta.
  • Tyhjiöpakkauslaite elintarvikkeiden hellävaraiseen säilyttämiseen. Ruoka-aineet säilyvät pidempään tuoreina ja säilyttävät makunsa.


Säilytätpä elintarvikkeita jääkaapissa muutaman päivän, valmistatpa Sous vide -ruokaa tai pakastatpa ruoka-aineita, hellävarainen tyhjiöinti pidentää aina elintarvikkeiden säilyvyyttä sekä säilyttää samalla niiden maun ja ravintoaineet. Viisi valaistua toimintopainiketta ovat uskomattoman helppokäyttöisiä, ja automaattiset ohjelmat helpottavat sekä kosteiden että kuivien elintarvikkeiden käsittelyä. Kaksoissaumaus takaa vahvan sauman ja varmistaa, että pakkaukseen ei pääse mitään ylimääräistä eikä se vuoda. Mukana  6 metrin pussirulla, joka on kätevä säilyttää irrotettavassa säilytyslokerossa. Sisäänrakennetulla pussirullan leikkurilla leikkaat helposti juuri haluamasi pituisen palan. Tyylikäs Cromargan®-runko. Mukana pussirulla, tyhjiöpussit ja tyhjiöletku tyhjiöastiaa varten.

Ominaisuudet

MALLI0419070011
Pituus (cm)17,5
Leveys (cm)41,2
Korkeus (cm)8,1
Pakkaus sisältää1 x vakuumpakker, 1 x folierulle 30 cm x 150 cm, 5 x poser 20 x 30 cm, 1 x vakuumeringsslange til beholder
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
VäriRuostumaton teräs musta