topscroll-arrow

Vihannesleikkuri Top Tools

Tuotekuvaus

WMF:n Top Tools -sarjan vihannesleikkuri leikkaa hedelmät ja vihannekset herkullisiksi viipaleiksi tai rapeiksi nauhoiksi. Aseta hedelmä tai vihannes pidikkeen kuuteen piikkiin ja vedä kurkut, paprikat tai omenat pitkin terävää terää, joka on tehty erikoisteräksestä. Tämä kätevä työkalu säästää aikaa ja vaivaa ja on täysin turvallinen. WMF-vihannesleikkuri on miellyttävä kädessä liukumattomien ja pehmeiden kahvojen ansiosta. Se pysyy hyvin paikallaan kaikilla työtasoilla, esim. leikkuulaudoilla ja myös kulhojen ja patojen päällä. Leikkurissa on mukana kolme vaihto-osaa – karkea, hienot suikaleet, viipaleet. Käytön jälkeen osat voi pestä astianpesukoneessa.

Lihan ja kalan lisäksi myös kauden hedelmät ja vihannekset tulee valmistaa kunnolla. WMF:n Top Tools -sarjan erilaisten mandoliiniterien ja raastinrautojen ansiosta onnistut kaikessa, mitä haluat lautaselle – raasta, viipaloi ja suikaloi hedelmiä ja vihanneksia. Aloita nyt ja käsittele perunat, kesäkurpitsat, porkkanat tai kiivit terävillä terillä. Luistamattomien terien ja sormisuojan ansiosta jopa punajuuret voidaan käsitellä turvallisesti viimeiseen palaan asti. Superterävät terät on valmistettu erikoisteräksestä, joten voit nopeasti ja helposti käsitellä myös kovat vihannekset. Erityisen käytännöllinen rapeille salaateille: Mandoliiniterän vaihdettavien osien ansiosta voit itse päättää, miten karkeaksi tai hienoksi paprika, kurkut tai retiisit leikataan raikkaisiin salaattisekoituksiin. Kaikki Top Tools -sarjan tyylikkäät keittiövälineet voidaan helposti pestä astianpesukoneessa.

Ominaisuudet

MALLI0686106040
Pakkaus sisältää1 x vihannesleikkuri, 3 x lisäosa (1 x sileä pinta, 1 x raastin karkeille suikaleille, 1 x raastin hienoille suikaleille), 1 x sormisuoja, 1 x käyttöohje, 1 x säilytysrasia 2 lisäosalle
Pituus (cm)37
Leveys (cm)12,5
VäriMusta
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
HoitoKonepesun kestävä
SuunnittelupalkintoInternationaler Designpreis Design Center Stuttgart 2003