topscroll-arrow

Paistinpannu Ø 28 cm PROFI RESIST

Tuotekuvaus

WMF Profi Resist -sarja tarjoaa ruostumattoman teräspannun hyvät ominaisuudet ja tarttumattoman pinnoitteen: alumiininen ydin, ruostumaton Cromargan®-terässisus ja erittäin kestävä kromiteräksinen ulkopinta. Pinnoitettu paistopinta estää pohjaan palamisen ja kiinnitarttumisen. Voit käyttää maksimilämpöasetusta siipikarjan ja muun lihan ruskistamiseen, sillä ruostumaton teräs kestää korkeita lämpötiloja. Profi Resist -pannut ovat erinomaisia kaikille nopeaa paistamista tai ruskistamista vaativille. Anna siis tiristä! Pannut kestävät vuosien käytön, sillä korotettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kennomainen rakenne suojaa tarttumatonta pinnoitetta Profi Resist -malleissa. Pannujen monikerroksinen materiaali jakaa lämmön tasaisesti. Pannut sopivat kaikentyyppisille liesille, mukaan lukien energiatehokkaat induktioliedet. Tyylikkääseen sarjaan kuuluu korkealaatuisia paistinpannuja ja tarjoilupannuja sekä wokkipannuja.

WMF:n Profi Resist -sarja yhdistää ruostumatonta terästä olevan pannun parhaat ominaisuudet tarttumattomalla pinnoitteella varustettuun pannuun: Alumiiniydin, ruostumatonta terästä sisäpuolella ja äärimmäisen kestävää kromiterästä ulkopuolella. Pinnoite varmistaa, että ruoka ei enää pala pohjaan. Nosta huoletta lämpöä – ruostumaton teräs kestää korkeita lämpötiloja – ja siipikarja ja muut lihanpalat saavat kauniin, rapean pinnan. Profi Resist -pannut ovat yksinkertaisesti täydellisiä nopeaan ruskistamiseen. Ryhdy hommiin! Saat paistinpannusta paljon iloa pitkään, koska parannettu ruostumatonta terästä oleva honeycomb-rakenne suojaa Profi Resist -mallien tarttumatonta pinnoitetta.  WWF antaa Profi Resist -pannulle 5 vuoden takuun. Pannut ovat monikerrosmateriaalia, joka jakaa lämmön tasaisesti ja sopii kaikille liesityypeille, myös energiatehokkaille induktioliesille. Tyylikkäässä mallistossa on pitkäkahvaisia paistinpannuja ja 2-kahvaisia pannuja sekä laadukas wokkipannu.

Ominaisuudet

MALLI1756286411
Halkaisija (cm)28
Keittolevyn halkaisija (cm)22
VäriRuostumaton teräs musta
Päämateriaali3-kerrosmateriaali: Cromargan® ruostutomaton teräs 18/10 sisäpuolella, alumiiniydin ja kromiteräs ulkopuolella
Toissijainen materiaaliRuostumaton teräs 18/10
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
LämmönkestävyysLeivinuuninkestävä
LämmönkestäväLämmönkestävä 260 °C:een
HoitoKäsinpesu
Takuu5 vuoden takuu