topscroll-arrow

Painekattila 6,5 l Perfect Plus

Tuotekuvaus

Sarjan painekattila yhdistää tunnetun tekniikan ja modernin suunnittelun. Käyttöelementit on sijoitettu kahvaan, valmistusilmaisimen renkaat näyttävät eri asetukset ja jäännöspaineen turvamekanismin. Kattilan kahva ja seinämät ovat liekinkestäviä, joten WMF Perfect Plus sopii myös kaasuliesille. Ruostumaton Cromargan® suojaa kattilaa vaurioilta ja takaa pitkän käyttöiän. Helppo käyttää. TransTherm®-pohja sopii kaikille liesityypeille. Nämä kattilat ovat helppokäyttöisiä työvälineitä keittiössä. Painekattilan puhdistaminen on myös helppoa: poista kahva ja huuhtele juoksevan veden alla. Laita kansi ja kattila astianpesukoneeseen. WMF Perfect Plus -painekattiloita on monessa eri koossa.

Tämän malliston painekattiloissa yhdistyvät dokumentoitu tekniikka ja moderni muotoilu. Käyttöosat ovat kahvassa, ja selkeän keittosignaalin renkaat antavat tietoa keittolevystä ja mukana on myös jäännöspainesuoja. Kattilan ja sivukahvan liekkisuojan ansiosta WMF Perfect Plus sopii erittäin hyvin myös kaasuliedellä käytettäväksi. Ruostumaton Cromargan®-materiaali suojaa kattiloita iskuilta ja varmistaa pitkän käyttöiän. Painekattilat ovat erittäin helppokäyttöisiä, ja TransTherm®-yleispohjan ansiosta niitä voidaan käyttää kaikilla liesillä, ja niistä tulee nopeasti keittiön luottoastioita. Myös puhdistus sujuu kuin leikki: Irrota vain kahva ja tiivisterengas ja huuhdo ne juoksevan veden alla. Kannen ja varsinaisen kattilan voi pestä astianpesukoneessa. WMF Perfect Plus -painekattiloita on saatavana viidessä koossa ja kahden pinottavan osan settinä.

Ominaisuudet

MALLI0793139990
Pakkaus sisältää1 x painekattila 6,5 l ilman lisäosaa
Halkaisija (cm)22
Korkeus (cm)18,5
Tilavuus (L)6,5
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Toissijainen materiaaliMuovi
Materiaalin ominaisuudetGS-testattu turvallisuus, TÜV Rheinland
Tuotteen ominaisuudetTransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille; Sisäpuolella mitta-asteikko; Tehoalue näytetään värimerkinnällä; Irrotettava kannen kahva
KansityyppiRuostumaton teräskansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
HoitoKonepesun kestävä (kannen kahva ja tiivisterengas: käsinpesu)
ValmistusmaaSaksa
Takuu3 vuoden takuu
Suunnittelupalkintored dot award Design Zentrum NRW 2002