topscroll-arrow

Uusi! Painekattila Perfect Premium 4,5 l

Tuotekuvaus

Näissä uutuuksissa on monia hienoja etuja:

  • Luotettavampi keittämisen hallinta suuren merkin ansiosta 
  • Parempi käsittely ergonomisen kahvan ansiosta 
  • Suurempi tarkkuus laajemman lämpötila-asteikon ansiosta

Varmistaa automaattisen höyrynpoiston ja kaksi esiasetettavaa tehoa varmistavat, että saat haluamasi lopputuloksen. Varsinainen kattilaosa on Cromargan®-terästä, ja sillä on upeita ominaisuuksia. Perfect Premiumissa on sisäpuolella mitta-asteikko, joka varmistaa helpon mittaamisen sekä TransTherm-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille, mukaan lukien induktiolieden. Puhdistus sujuu kuin leikki: Kahva on helppo irrottaa ja huuhtoa juoksevan veden alla. Kattila ja kansi voidaan pestä astianpesukoneessa, joten kattila on taas nopeasti käyttövalmis.

Uusi WMF Perfect Premium

Menestystarina WMF Perfectin painekattiloiden takana jatkuu. Perfect Premium tulee nopeasti suosiota modernissa keittiössä, sillä se tekee nopeasta ja terveellisestä ruoanlaitosta vielä helpompaa ja mukavampaa. Helppokäyttöisen all-in-one-painikkeen ansiosta voit käyttää painekattilaa yhdellä kädellä. Tämä Perfect-sarjan uusi versio varmistaa tutun ja täydellisen toiminnallisuuden ja korostaa WMF:n Premium-johtoasemaa energiaa säästävän painekeittämisen alalla. 

Ominaisuudet

MALLI0795829990
Pakkaus sisältää1 x tryckkokare, 4,5 l, utan insats
Halkaisija (cm)22
Korkeus (cm)13,5
Tilavuus (L)4,5
VäriRuostumaton teräs
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Toissijainen materiaaliMuovi
Tuotteen ominaisuudetMuovikahva; Sisäpuolella mitta-asteikko; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen; Kahva ruostumatonta terästä
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- tai induktioliedelle
HoitoKonepesun kestävä
ValmistusmaaSaksa
Takuu3 vuoden takuu