topscroll-arrow

Uusi! Korkea kattila Ø 24 cm, FUSIONTEC

Tuotekuvaus

WMF FUSIONTEC -sarjan high-tech-materiaali tuottaa ainutlaatuisen valmistuskokemuksen. WMF FUSIONTEC -astioissa on erityinen rautaterässydän, johon on yhdistetty luonnollisia mineraaleja yhtenäisen materiaalin luomiseksi. Tämä high-tech-materiaali on kehitetty parhaan mahdollisen suorituskyvyn saamiseksi koko käyttöiäksi.
Ainutlaatuisen hiljainen ja toimiva kansi helpottaa kaatamista ilman siivilää.

Moderni muotoilu täyttää hienostuneet esteettiset vaatimukset.

High-tech-materiaali WMF FUSIONTEC varmistaa upean ruoanlaittoelämyksen. Erityinen rautateräsydin, joka luonnollisten materiaalien kanssa sulautuu yhdeksi materiaaliksi – se on WMF:n FUSIONTEC. Tämä hightech-materiaali on kehitetty antamaan erityisen hyvän suorituskyvyn – koko käyttöiäksi.

  1. WMF FUSIONTEC -keittiövälineiden erittäin vastustuskykyinen pinta näyttää aina uudelta. Ainutlaatuisen sileä pinta on erityisen kova, naarmuuntumaton ja kulutuksenkestävä. Hightech-keittiövälineet ovat konepesun kestäviä ja erittäin helppoja puhdistaa.
  2. Upeat ruoanvalmistusominaisuudet
    Valmistatpa herkullista haudutusruokaa tai pihviä, jossa on rapea kuori, joten monimutkaisemmatkin ruoat onnistuvat WMF FUSIONTEC -välineillä, jotka ovat täydellisiä hightech-varusteita. Ne johtavat ihanteellisesti lämpöä ja jakavat sen tasaisesti sekä sopivat kaikille liesityypeille. Lisäksi on vielä pieni bonus: Läpinäkyvän lasikannen ansiosta voit hyvin seurata ruoan valmistumista.
  3. Huippulaatu
    Kaikki WMF FUSIONTECin paistinpannut, kasarit, tarjoiluastiat sekä matalat ja korkeat kattilat on valmistettu Saksassa, ja niillä on 30 vuoden takuu*. Tämä upea muotoilu on ajaton eikä siten mene koskaan pois muodista.

Ominaisuudet

MALLI0517345290
Halkaisija (cm)24 / 22
Korkeus (cm)20,3
Pituus (cm)33,6
Leveys (cm)25,8
Tilavuus (L)6,4
VäriMusta
PäämateriaaliFUSIONTEC
Toissijainen materiaaliRuostumaton teräs
Tuotteen ominaisuudetHelppo puhdistaa ja hoitaa; Hyvä lämmönjohtokyky; Erittäin hyvä lämmönjohtokyky; Naarmunkestävä; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- tai induktioliedelle+
LämmönkestävyysUuninkestävä, sopii jääkaappi- ja pakastinkäyttöön
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een ilman kantta ja 180 °C:een kannen kanssa
HoitoKonepesunkestävä
ValmistusmaaSaksa
Takuu30 vuotta FUSIONTEC-materiaalin kestävyydelle