topscroll-arrow

Uusi! Korkea kattila Ø 20 cm, FUSIONTEC Mineral Platinum

Tuotekuvaus

WMF FUSIONTECin Mineral-valikoimalle on ominaista näyttävä muotoilu, jonka värit ovat saaneet innoitusta mineraaleista ja kauniista metallinhohdosta.
Lasikannen ansiosta voit seurata ruoan valmistumista koko ajan. Valikoimassa on saatavana kaikki tavalliset koot ja seuraavat värit.

High-tech-materiaali WMF FUSIONTEC varmistaa upean ruoanlaittoelämyksen. Erityinen rautateräsydin, joka luonnollisten materiaalien kanssa sulautuu yhdeksi materiaaliksi – se on WMF:n FUSIONTEC. Tämä hightech-materiaali on kehitetty antamaan erityisen hyvän suorituskyvyn – koko käyttöiäksi.

  1. WMF FUSIONTEC -keittiövälineiden erittäin vastustuskykyinen pinta näyttää aina uudelta. Ainutlaatuisen sileä pinta on erityisen kova, naarmuuntumaton ja kulutuksenkestävä. Hightech-keittiövälineet ovat konepesun kestäviä ja erittäin helppoja puhdistaa.
  2. Upeat ruoanvalmistusominaisuudet
    Valmistatpa herkullista haudutusruokaa tai pihviä, jossa on rapea kuori, joten monimutkaisemmatkin ruoat onnistuvat WMF FUSIONTEC -välineillä, jotka ovat täydellisiä hightech-varusteita. Ne johtavat ihanteellisesti lämpöä ja jakavat sen tasaisesti sekä sopivat kaikille liesityypeille. Lisäksi on vielä pieni bonus: Läpinäkyvän lasikannen ansiosta voit hyvin seurata ruoan valmistumista.
  3. Huippulaatu
    Kaikki WMF FUSIONTECin paistinpannut, kasarit, tarjoiluastiat sekä matalat ja korkeat kattilat on valmistettu Saksassa, ja niillä on 30 vuoden takuu*. Tämä upea muotoilu on ajaton eikä siten mene koskaan pois muodista.

Ominaisuudet

MALLI0514385290
Pakkaus sisältää1 x korkea kattila, jossa kansi, Ø 20 cm
Halkaisija (cm)20 / 18
Tilavuus (L)3,7
VäriPlatina
PäämateriaaliFUSIONTEC
Toissijainen materiaaliRuostumaton teräs
Tuotteen ominaisuudetHelppo puhdistaa ja hoitaa; Hyvä lämmönjohtokyky; Erittäin hyvä lämmönjohtokyky; Naarmunkestävä; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- tai induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä, sopii jääkaappi- ja pakastinkäyttöön
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een ilman kantta ja 180 °C:een kannen kanssa
HoitoKonepesun kestävä
ValmistusmaaSaksa
Takuu30 vuotta FUSIONTEC-materiaalin kestävyydelle