topscroll-arrow

Keittoastiasetti 5 osaa Diadem Plus

Tuotekuvaus

Unelmatiimi! Näissä WMF-kattiloissa voit valmistaa lihaa monella eri tavalla. Matala kattila on täydellinen, kun haluat valmistaa herkullisia pataruokia. Korkea kattila on täydellinen, kun teet ruokaa, jossa tarvitaan enemmän nestettä. Pasta, perunat ja mykyt eivät ole ongelma tässä tilavassa kattilassa, johon mahtuvat myös isot vihannekset, kuten kukkakaalit. Perunat voi soseuttaa suoraan kattilassa heti keittämisen jälkeen. Molemmat kattilat on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Cromargan®-teräksestä 18/10, ja niissä on kaikille liesityypeille sopiva TransTherm®-pohja ainutlaatuisella lämmön jakautumisella ja pitkällä lämmön varastoinnilla.

Diademin Plusin myötä WMF on suunnitellut sarjan, joka on osoittanut kestävänsä pitkään, myös päivittäisessä käytössä. Nämä profiilikahvalla varustetut, ruostumatonta terästä olevat kattilat sopivat hyvin sekä pienempiin annoksiin että silloin, kun valmistat ruokaa suuremmalle seurueelle. Hieman pyöristetty muoto näyttää tyylikkäältä, ja TransTherm®-yleispohja, joka on varustettu kestävällä alumiiniytimellä, johtaa lämmön nopeasti liedeltä suoraan kattilan sisään. Lämpötilaa voi säätää tarkkaan, joten et tarvitse suurinta tehoa ruoanlaitossa. Lämmönkestävää lasia olevan kannen ansiosta voit helposti tarkkailla keittoprosessia, koska leveä suojareuna helpottaa nesteen kaatamista ilman roiskeita. Pienessä maitokasarissa voit nopeasti lämmittää maitoa ja muita nesteitä, ja kaatonokan avulla neste on helppo kaataa kuppiin ilman roiskeita tai valumista. Konepesun kestävässä sarjassa on myös matalia ja korkeita kattiloita kolmessa eri koossa, joiden halkaisijat ovat 16–24 cm sekä kanneton kasari, jossa on pitkä kahva.

Ominaisuudet

MALLI0730086040
Pakkaus sisältää1 x matala kannellinen kattila Ø 16 cm (n. 1,5 l), 1 x matala kannellinen kattila Ø 20 cm (n. 3 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 16 cm (n. 2 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 20 cm (n. 3,7 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 24 cm (n. 6,5 l)
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Toissijainen materiaaliLasi
Tuotteen ominaisuudetTransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen; Kahva ruostumatonta terästä
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een ilman kantta ja 180 °C:een kannen kanssa
HoitoKonepesun kestävä