topscroll-arrow

Keittiösetti, 4-osainen, WMF Vignola

Tuotekuvaus

Jos laitat mielelläsi ruokaa, sinulla on käyttöä erilaisille kattiloille, jotka on varustettu vakiovarusteilla. WMF pyrkii valmistamaan eri kokoja laajaan valikoimaan, jossa korkeat ja matalat kattilat ovat ehdoton osa jokaista settiä. Korkeassa kattilassa voit valmistaa kaikkia ruokia, jotka vaativat enemmän nestettä, koska kattilassa on erityisen korkea reuna. Vesi ei roisku, kun keität kattilassa lihaa, ja se on sopii erityisen hyvin myös nuudeleille, perunoille ja vihanneksille. Matala kattila on paistinpannun ja korkean kattilan yhdistelmä, koska sen reuna on korkeampi kuin paistinpannussa, eikä siitä siten roisku rasvaa. Reuna on kuitenkin matalampi kuin korkeassa kattilassa, joten neste haihtuu nopeammin ja voit siten helposti keittää lihaa/vihanneksia kattilassa. Kaikissa kattiloissa on käytetty lujatekoista ja helppohoitoista Cromargan®-materiaalia, ja niissä on myös TransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille, mukaan lukien induktiolieden.

Keittiössä kaikki sujuu hyvin kauniiden Vignola-kattiloiden ansiosta. Puoliympyrän muotoinen kahva ja kannen leveä upotus ruostumatonta terästä korostaa tämän hyvin varustellun keittoastian kaunista muotoilua. Padan ulkopuoli on lujatekoista Cromargan®-materiaalia, ja padan sisäosa on myös äärimmäisen vakuuttava: Kolmikerroksisen non-stick-pinnoitteen ansiosta mikään ei tartu kiinni pataan eikä ruoka enää pala pohjaan. Puhdistus sujuu kuin leikki. Lämmönkestävä lasikansi sopii hyvin kattilaan, joten voit säästää sekä vettä että energiaa ruoanlaitossa. Uuninkestävä ja ergonominen profiilikahva on ruostumatonta terästä, ja sopii hyvin käteen. Leveän suojareunan ansiosta kaikkia nesteitä on helppo kaataa roiskumatta. TransTherm®-yleispohja sopii kaikille liesille, mukaan lukien induktiolieden. Se imee lämmön nopeasti, jakaa sen tasaisesti ja säilyttää pidempään. Sarjassa on erikokoisia matalia ja korkeita kattiloita, kasari, jossa on pitkä kahva, sekä chef- ja maitokasari.

Ominaisuudet

MALLI0727046380
Pakkaus sisältää1 x korkea kannellinen kattila Ø 16 cm (n. 1,9 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 20 cm (n. 3,3 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 24 cm (n. 5,7 l), 1 x kasari, jossa pitkä kahva 16 cm (n. 1,5 l)
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Toissijainen materiaaliLasi
Tuotteen ominaisuudetPermaDur tarttumaton pinnoite (PTFE); TransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen; Kahva ruostumatonta terästä
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een (liedellä) ja 70 °C:een (uunissa)
HoitoKäsinpesu