topscroll-arrow

Keittiösetti, 4-osainen, Trend

Tuotekuvaus

Jos laitat mielelläsi ruokaa, sinulla on käyttöä erilaisille kattiloille, jotka on varustettu vakiovarusteilla. WMF pyrkii valmistamaan eri kokoja laajaan valikoimaan, jossa korkeat ja matalat kattilat ovat ehdoton osa jokaista settiä. Korkeassa kattilassa voit valmistaa kaikkia ruokia, jotka vaativat enemmän nestettä, koska kattilassa on erityisen korkea reuna. Vesi ei roisku, kun keität kattilassa lihaa, ja se on sopii erityisen hyvin myös nuudeleille, perunoille ja vihanneksille. Matala kattila on paistinpannun ja korkean kattilan yhdistelmä, koska sen reuna on korkeampi kuin paistinpannussa, eikä siitä siten roisku rasvaa. Reuna on kuitenkin matalampi kuin korkeassa kattilassa, joten neste haihtuu nopeammin ja voit siten helposti keittää lihaa/vihanneksia kattilassa. Kaikissa kattiloissa on käytetty lujatekoista ja helppohoitoista Cromargan®-materiaalia, ja niissä on myös TransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille, mukaan lukien induktiolieden.

Klassisessa muotoilussa ja kulmikkaassa kahvassa näkyy Metz & Kindler -suunnittelutoimiston upea työ. Heidän mottonsa on: Ei turhia koristeita, vaan ruoanlaittoa hyvällä ja helpolla tavalla. Ja tämä todella toteutuu Cromargan®-sarja Trendissä. Olipa kyse ruoan hauduttamisesta tai paistamisesta suurella lämmöllä, kaikki on mahdollista tämän lujatekoisen materiaalin ansiosta. Lämmönkestävä lasikansi, jossa on ruostumattomat teräsreunat, istuu hyvin kattilaan ja voit helposti nähdä, mitä kattilassa tapahtuu. Leveän suojareunan ansiosta voit kaataa ilman roiskeita. Iso kahva istuu hyvin käteen, ja siinä on reikiä sisällä eikä se kuumene liedellä. TransTherm®-yleispohjan ansiosta kattilat sopivat kaikille liesille, mukaan lukien induktiolieden. Kaikki sarjan osat ovat konepesunkestäviä. Sarjassa on matalia ja korkeita kattiloita, joiden halkaisija on 16–24 cm: korkea keittokattila sekä erikokoisia kasareita, joissa on pitkä kahva.

Ominaisuudet

MALLI0768046380
Pakkaus sisältää1 x matala kattila, jossa kansi Ø 20 cm (n. 2,5 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 16 cm (n. 1,9 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 20 cm (n. 3,3 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 24 cm (n. 5,7 l)
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Toissijainen materiaaliLasi
Tuotteen ominaisuudetLeveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen, kahva ruostumatonta terästä
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een ilman kantta ja 180 °C:een kannen kanssa
HoitoKonepesunkestävä
ValmistusmaaSaksa