topscroll-arrow

Keittiösetti, 4-osainen, Quality One

Tuotekuvaus

Jos laitat mielelläsi ruokaa, sinulla on käyttöä erilaisille kattiloille, jotka on varustettu vakiovarusteilla. WMF pyrkii valmistamaan eri kokoja laajaan valikoimaan, jossa korkeat ja matalat kattilat ovat ehdoton osa jokaista settiä. Korkeassa kattilassa voit valmistaa kaikkia ruokia, jotka vaativat enemmän nestettä, koska kattilassa on erityisen korkea reuna. Vesi ei roisku, kun keität kattilassa lihaa, ja se on sopii erityisen hyvin myös nuudeleille, perunoille ja vihanneksille. Matala kattila on paistinpannun ja korkean kattilan yhdistelmä, koska sen reuna on korkeampi kuin paistinpannussa, eikä siitä siten roisku rasvaa. Reuna on kuitenkin matalampi kuin korkeassa kattilassa, joten neste haihtuu nopeammin ja voit siten helposti keittää lihaa/vihanneksia kattilassa. Kaikissa kattiloissa on käytetty lujatekoista ja helppohoitoista Cromargan®-materiaalia, ja niissä on myös TransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille, mukaan lukien induktiolieden.

Quality One -sarjalle tunnusomainen tyylikäs muotoilu on Peter Rammingerin käsialaa. Hänen ideanaan oli yhdistää kattiloiden harmoninen linja ja selkeä muotoilu erinomaiseen toiminnallisuuteen. Hän halusi luoda tuotteita, jotka voisivat tehdä ruoanlaitosta helpompaa – ja arjesta keittiössä hauskempaa. Tämä keittoastia näyttää hyvältä pyöreiden muotojensa ja kahvansa sekä kaarevan kantensa ansiosta. Varsinainen muotoilu täyttää myös täysin korkeat odotukset. Kahvat on ruostumatonta terästä eivätkä kuumene patentoidun Cool+-teknologian ansiosta – mikä näkyy signaalinpunaisissa pisteissä. Eikä siinä vielä kaikki: Laadukkaasta lämmönkestävästä lasista valmistettu kansi istuu tiiviisti kattilaan, ja höyry poistuu siten kolmen pienen aukon kautta. Leveän suojareunuksen avulla neste voidaan kaataa turvallisesti pois – valuttamatta. TransTherm®-yleispohja sopii kaikille liesille, mukaan lukien induktiolieden. Ruostumattomasta Cromargan®-materiaalista valmistetut kattilat ovat myös konepesunkestäviä.

Ominaisuudet

MALLI0774046380
Pakkaus sisältää1 x matala kannellinen kattila Ø 20 cm (n. 3,4 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 16 cm (n. 2 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 20 cm (n. 4,1 l), 1 x korkea kannellinen kattila Ø 24 cm (n. 6,8 l)
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Tuotteen ominaisuudetLeveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen; Cool+-teknologia; Höyryaukko kannessa
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä
LämmönkestäväLämmönkestävä 130 °C:een
HoitoKonepesun kestävä