topscroll-arrow

Keittiösetti, 4-osainen, Gourmet Plus

Tuotekuvaus

Jos laitat mielelläsi ruokaa, sinulla on käyttöä erilaisille kattiloille, jotka on varustettu vakiovarusteilla. WMF pyrkii valmistamaan eri kokoja laajaan valikoimaan, jossa korkeat ja matalat kattilat ovat ehdoton osa jokaista settiä. Korkeassa kattilassa voit valmistaa kaikkia ruokia, jotka vaativat enemmän nestettä, koska kattilassa on erityisen korkea reuna. Vesi ei roisku, kun keität kattilassa lihaa, ja se on sopii erityisen hyvin myös nuudeleille, perunoille ja vihanneksille. Matala kattila on paistinpannun ja korkean kattilan yhdistelmä, koska sen reuna on korkeampi kuin paistinpannussa, eikä siitä siten roisku rasvaa. Reuna on kuitenkin matalampi kuin korkeassa kattilassa, joten neste haihtuu nopeammin ja voit siten helposti keittää lihaa/vihanneksia kattilassa. Kaikissa kattiloissa on käytetty lujatekoista ja helppohoitoista Cromargan®-materiaalia, ja niissä on myös TransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille, mukaan lukien induktiolieden.

Mattapintaiset kattilat ihastuttavat kaikkia, jotka rakastavat ruoanlaittoa. Gourmet Plus -sarjan avulla voit helposti loihtia kuin ammattikokki. Tässä sarjassa on kaikki: Se on vakaa, kestävä ja sopii hyvin kaikille liesille. Kaikki osat on valmistettu Cromargan®-materiaalista, joka on haponkestävää sekä haju- ja makuneutraalia. Vakaa kahva istuu hyvin käteen, ja siinä on reikiä sisällä, joten se ei kuumene ruoanlaiton aikana. Raskas kansi sulkee kattilan tiiviisti, mutta se voidaan tarvittaessa nostaa nopeasti sivuun. Aukkojen avulla höyry pääsee ulos hallitusti eikä roisku ulos. Sisäpuolen mitta-asteikon ansiosta on mahdollista lisätä tarvittava määrä nestettä jokaiseen kattilaan – leveän suojareunan ansiosta neste voidaan kaataa pois kattilasta roiskumatta. TransTherm®-yleispohja sitoo lämmön nopeasti, jakaa sen tasaisesti ja säilyttää lämmön pidempään. Se säästää sekä aikaa että energiaa eikä sinun tarvitse käyttää suurinta tehoa liedellä. Sarjassa on erilaisia kattiloita, paistinpannuja ja yksi höyryosa, jotka ovat kaikki konepesunkestäviä.

Ominaisuudet

MALLI0720046030
Pakkaus sisältää1 x matala kattila, jossa kansi Ø 20 cm (n. 2,5 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 16 cm (n. 1,9 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 20 cm (3,9 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 24 cm (n. 5,7 l)
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Tuotteen ominaisuudetTransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille; Sisäpuolella mitta-asteikko; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen; Kahva ruostumatonta terästä
KansityyppiRuostumaton teräskansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een
HoitoKonepesun kestävä
ValmistusmaaSaksa