topscroll-arrow

Keittiösetti, 4-osainen, Function 4

Tuotekuvaus

Jos laitat mielelläsi ruokaa, sinulla on käyttöä erilaisille kattiloille, jotka on varustettu vakiovarusteilla. WMF pyrkii valmistamaan eri kokoja laajaan valikoimaan, jossa korkeat ja matalat kattilat ovat ehdoton osa jokaista settiä. Korkeassa kattilassa voit valmistaa kaikkia ruokia, jotka vaativat enemmän nestettä, koska kattilassa on erityisen korkea reuna. Vesi ei roisku, kun keität kattilassa lihaa, ja se on sopii erityisen hyvin myös nuudeleille, perunoille ja vihanneksille. Matala kattila on paistinpannun ja korkean kattilan yhdistelmä, koska sen reuna on korkeampi kuin paistinpannussa, eikä siitä siten roisku rasvaa. Reuna on kuitenkin matalampi kuin korkeassa kattilassa, joten neste haihtuu nopeammin ja voit siten helposti keittää lihaa/vihanneksia kattilassa. Kaikissa kattiloissa on käytetty lujatekoista ja helppohoitoista Cromargan®-materiaalia, ja niissä on myös TransTherm®-yleispohja, joka sopii kaikille liesityypeille, mukaan lukien induktiolieden.

Keittoastiat on valmistettu yhteistyössä suunnittelutoimisto NOA Aachenin kanssa, ja kansi on saanut inspiraatiota Applen iPod-MP3-soittimesta. Kansi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja silikonista, ja siinä on neljä eri toimintoa – aivan kuten iPodin säädöissäkin. Neste voidaan kaataa kätevästi pois missä tahansa asennossa suljetun kannen avulla – kokonaan ja hallitusti: Keitinvesi kaadetaan pois suurista aukoista, mutta nuudelit jäävät kattilaan. Pienet aukot toimivat samalla tavalla riisille. Suljettu asento on tarkoitettu keittämiseen pienen vesimäärän kanssa, kun taas avoin asento sopii veden kaatamiseen kokonaan pois. Et voi olla huomaamatta punaista rengasta kannessa. Se on valmistettu lämmönkestävästä silikonista ja pysyy hyvin kannessa.  Tärkeää: Rei’itetyt kahvat eivät kuumenen ruoanvalmistuksen aikana, joten et tarvitse patalappuja. Lujatekoisesta Cromargan®-materiaalista valmistetuissa kattiloissa on sisäpuolella mitta-asteikko, joten voit helposti annostella nestettä. TransTherm®-yleispohja sopii myös induktioliedelle. Se ottaa nopeasti lämpöä liedestä ja jakaa sen sekä myös säilyttää lämmön pitkään. Sarjassa on erilaisia kattiloita sekä paistinpannuja, höyryosa ja kasari, jossa on pitkä kahva. 

Ominaisuudet

MALLI0760046380
Pakkaus sisältää1 x matala kattila, jossa kansi Ø 20 cm (n. 2,5 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 16 cm (n. 1,9 l), 1 x korkea kattila, jossa kansi Ø 20 cm (n. 3,9 l), 24 cm (n. 5,7 l)
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
Toissijainen materiaaliLasi
Tuotteen ominaisuudetSisäpuolella mitta-asteikko; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen; Kahva ruostumatonta terästä
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een ilman kantta ja 180 °C:een kannen kanssa
HoitoKonepesunkestävä
ValmistusmaaSaksa
SuunnittelupalkintoiF design award iF Hannover 2009| Design Plus Messe Frankfurt 2009| red dot award Design Zentrum NRW 2008| Nominierung für den DP3D 2008
TuotevertailutVuoden keittiöinnovaatio 2010