topscroll-arrow

Uusi! Kasari Ø 16 cm, FUSIONTEC mineraalin punainen

Tuotekuvaus

Moderni suunnittelu, mineraalien inspiroimat värit, hienoinen metalliefekti. WMF FUSIONTEC -sarjan high-tech-materiaali tuottaa ainutlaatuisen valmistuskokemuksen. WMF FUSIONTEC -tuotteissa on erityinen rautaterässydän, johon on yhdistetty luonnollisia mineraaleja yhtenäisen

High-tech-materiaali WMF FUSIONTEC varmistaa upean ruoanlaittoelämyksen. Erityinen rautateräsydin, joka luonnollisten materiaalien kanssa sulautuu yhdeksi materiaaliksi – se on WMF:n FUSIONTEC. Tämä hightech-materiaali on kehitetty antamaan erityisen hyvän suorituskyvyn – koko käyttöiäksi.

  1. WMF FUSIONTEC -keittiövälineiden erittäin vastustuskykyinen pinta näyttää aina uudelta. Ainutlaatuisen sileä pinta on erityisen kova, naarmuuntumaton ja kulutuksenkestävä. Hightech-keittiövälineet ovat konepesun kestäviä ja erittäin helppoja puhdistaa.
  2. Upeat ruoanvalmistusominaisuudet
    Valmistatpa herkullista haudutusruokaa tai pihviä, jossa on rapea kuori, joten monimutkaisemmatkin ruoat onnistuvat WMF FUSIONTEC -välineillä, jotka ovat täydellisiä hightech-varusteita. Ne johtavat ihanteellisesti lämpöä ja jakavat sen tasaisesti sekä sopivat kaikille liesityypeille. Lisäksi on vielä pieni bonus: Läpinäkyvän lasikannen ansiosta voit hyvin seurata ruoan valmistumista.
  3. Huippulaatu
    Kaikki WMF FUSIONTECin paistinpannut, kasarit, tarjoiluastiat sekä matalat ja korkeat kattilat on valmistettu Saksassa, ja niillä on 30 vuoden takuu*. Tämä upea muotoilu on ajaton eikä siten mene koskaan pois muodista.

Ominaisuudet

MALLI0515295290
Pakkaus sisältää1 x kasari, jossa pitkä kahva ja kansi, Ø 16 cm
Halkaisija (cm)16 / 14,5
Tilavuus (L)1,3
VäriRuusukvartsi
PäämateriaaliFUSIONTEC
Toissijainen materiaaliRuostumaton teräs
Tuotteen ominaisuudetHelppo puhdistaa ja hoitaa; Hyvä lämmönjohtokyky; Erittäin hyvä lämmönjohtokyky; Naarmunkestävä; Leveä suojareuna valumattomaan kaatamiseen
KansityyppiLasikansi
LiesityyppiSopii keraamiselle, kaasu-, sähkö- tai induktioliedelle
LämmönkestävyysUuninkestävä, sopii jääkaappi- ja pakastinkäyttöön
LämmönkestäväLämmönkestävä 250 °C:een ilman kantta ja 180 °C:een kannen kanssa
HoitoKonepesun kestävä
ValmistusmaaSaksa
Takuu30 vuotta FUSIONTEC-materiaalin kestävyydelle