topscroll-arrow

Setti 24 osaa Palermo

Tuotekuvaus

Peter Rammingerin suunnittelema Palermo-sarja on hillitty ja suoraviivainen. Mittasuhteet ja pituudet ovat nykyaikaiset, linjat ovat selkeitä ja varret on viimeistelty suoriksi. Kiiltävän ja monikäyttöisen WMF-ruokailuvälinesarjan veitset on valmistettu yhdestä kappaleesta. Palermo-sarjaan kuuluu setin lisäksi erilaisia täydentäviä osia ja tarjoiluvälineitä.

Rustiikkinen ruokapöytä vanhoista puupalkeista, keramiikkaruukku, kangasservetit, marmorilevy, hyvää ruokaa ja pari ystävää – taatusti hyvä tunnelma! Tähän ihanaan ja mutkattomaan sekä erittäin aitoon tunnelmaan sopivat täydellisesti näyttävät ja pelkistetyt aterimet. Kauniiden ja hyvin määriteltyjen mittasuhteiden ansiosta yksittäiset aterimet eivät ole vain ilo silmälle, vaan ergonomisen muotoilunsa ansiosta ne istuvat hyvin käteen. Laatumateriaalien, kuten aaltohiotun erikoisteräteräksen ja huolellisen Cromargan protect® -muotoilun ansiosta osat ovat konepesunkestäviä ja erittäin kestäviä naarmuja ja käytön jälkiä vastaan. Mikään ei voi estää rentoutumista ja mukavaa oleskelua.

Suunnittelija Peter Ramminger on luonut Palermo-aterimet keskittyen hillittyyn ja ammattimaiseen tyyliin. Sekä mittasuhteet että pituus vastaavat nykyajan muotoja ja sopivat varsien päähän. Korkeakiiltoisissa WMF-aterimissa on monoblock-veitsi, ja ne ovat hienosti yhdistettävissä monien muiden osien kanssa. Palermon lisäetuna on, että aterimien lisäksi sarjaan kuuluu myös lisä- ja tarjoiluosia.

Ominaisuudet

MALLI1177006043
Pakkaus sisältää6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi, 6 x teelusikka
PäämateriaaliCromargan® ruostumaton teräs 18/10
VäriRuostumaton teräs
ValmistustapaTaottu veitsi
HoitoKonepesun kestävä