topscroll-arrow

Aterinsetti, 30 osaa, Virginia Cromargan protect

Tuotekuvaus

30-osainen aterinsetti sopii moniin aterioihin ja ruokiin, koska se sisältää kuusi haarukkaa, veistä ja ruokalusikkaa sekä kakkuhaarukoita ja teelusikoita. Jotta löytäisit juuri toiveisiisi sopivan setin, WMF:llä on aterimia monessa eri mallissa. 30 osaa ovat hyvä perusta arjen aterioille, ja voit viimeistellä setin myös monilla tarjoilu- ja lisäosilla – täydellistä kattausta varten.

Eivätkö aterimet ole vain välttämätön paha tavoitteen saavuttamiseksi? Ei lainkaan! Kolmen erilaisen tyylimalliston avulla WMF todistaa aivan päinvastaista – aterimet ovat nimittäin aito design-esine, joka antaa jokaiselle hyvin katetulle pöydälle aivan oman tyylinsä. Kaikki näyttävää tyyliä rakastavat saavat siten vastinetta rahoilleen näiden ilmeikkäiden ja näyttävien mallien ansiosta. Näissä aterimissa yhdistyvät voimakkaat värit ja luovat muodot, minkä ansiosta ne keräävät katseita jokaisessa päivällispöydässä. Miten olisi esim. retrotyylinen pöytä? Petrolinvärinen kaitaliina, antrasiitinharmaat astiat, messinkinen kynttilänjalka ja kohokohtana: näyttävät aterimet? Se on ennen kaikkea hauskaa! Aterimet ovat parasta WMF-laatua, ja niissä on Cromargan protect® -pinnoite, mikä tekee niistä erityisen kestäviä naarmuja ja käytön jälkiä vastaan.

Tässä mallissa on yhdistetty hauskasti vastakohtia: Epäsymmetriset ja suorat linjat on yhdistetty kaareviin, mattapintaisiin ja kiillotettuihin pintoihin. Siirtymät ovat sujuvia, ja kokonaisuus on siten tasapainoinen. Suunnittelija on saanut inspiraatiota tähän kauniiseen aterinmalliin kuoritusta oksasta. Sekä veitsistä että haarukoista näkee erityisesti, miten linjaukset heijastuvat. Reunojen tarkka pyöristys antaa upean aistielämyksen, ja taottujen terien ansiosta veitset leikkaavat erittäin hyvin. Siitä ei ole epäilystäkään: Nämä aterimet, joihin on saatavana monia lisäosia, ovat ilo silmälle jokaisessa pöydässä.

Ominaisuudet

MALLI1142916390
Pakkaus sisältää6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi, 6 x teelusikka, 6 x kakkuhaarukka
PäämateriaaliCromargan protect
VäriRuostumaton teräs
ValmistustapaVeitsi asetetulla, taotulla terällä
HoitoKonepesun kestävä