topscroll-arrow

Aterinsetti, 30 osaa, Flame Cromargan protect

Tuotekuvaus

Flamessa on filigraanityylinen ja ohut muotoilu, joka kerää heti katseita. Aterimet ovat keskimääräisiä aterimia pidempiä, ja upean muotoilunsa ansiosta sopivat hyvin käteen.

Rustiikkinen ruokapöytä vanhoista puupalkeista, keramiikkaruukku, kangasservetit, marmorilevy, hyvää ruokaa ja pari ystävää – taatusti hyvä tunnelma! Tähän ihanaan ja mutkattomaan sekä erittäin aitoon tunnelmaan sopivat täydellisesti näyttävät ja pelkistetyt aterimet. Kauniiden ja hyvin määriteltyjen mittasuhteiden ansiosta yksittäiset aterimet eivät ole vain ilo silmälle, vaan ergonomisen muotoilunsa ansiosta ne istuvat hyvin käteen. Laatumateriaalien, kuten aaltohiotun erikoisteräteräksen ja huolellisen Cromargan protect® -muotoilun ansiosta osat ovat konepesunkestäviä ja erittäin kestäviä naarmuja ja käytön jälkiä vastaan. Mikään ei voi estää rentoutumista ja mukavaa oleskelua.

WMF:n Flame-aterimet saattavat vaikuttaa hieman haurailta. Sitä ne eivät tietenkään ole, mutta filigraanityylinen ja erittäin ohut muotoilu kerää heti katseita. Taottujen ja erityisen pitkien terien ansiosta näillä hienoilla veitsillä on hyvä leikata.  Aterimet ovat tavallisia aterimia pidempiä, ja upean muotoilunsa ansiosta sopivat hyvin käteen. Flame on kiillotettu ja äärimäisen tyylikäs sekä sopii siten kauneutensa ansiosta jokaiseen ruokapöytään – voit hyvin kutsua paljon vieraita, sillä valikoima on erittäin laaja.

Ominaisuudet

MALLI1261916342
Pakkaus sisältää6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi, 6 x teelusikka, 6 x kakkuhaarukka
Pituus (cm)43
Leveys (cm)26
Korkeus (cm)5,5
PäämateriaaliCromargan protect
ValmistustapaTaottu veitsi
VäriRuostumaton teräs
HoitoKonepesun kestävä