topscroll-arrow

Aterinsetti, 24 osaa, Linum Cromargan protect

Tuotekuvaus

24-osainen aterinsetti sopii 6 hengelle ja sisältää seuraavat osat: 6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi ja 6 x teelusikka.

Eivätkö aterimet ole vain välttämätön paha tavoitteen saavuttamiseksi? Ei lainkaan! Kolmen erilaisen tyylimalliston avulla WMF todistaa aivan päinvastaista – aterimet ovat nimittäin aito design-esine, joka antaa jokaiselle hyvin katetulle pöydälle aivan oman tyylinsä. Kaikki näyttävää tyyliä rakastavat saavat siten vastinetta rahoilleen näiden ilmeikkäiden ja näyttävien mallien ansiosta. Näissä aterimissa yhdistyvät voimakkaat värit ja luovat muodot, minkä ansiosta ne keräävät katseita jokaisessa päivällispöydässä. Miten olisi esim. retrotyylinen pöytä? Petrolinvärinen kaitaliina, antrasiitinharmaat astiat, messinkinen kynttilänjalka ja kohokohtana: näyttävät aterimet? Se on ennen kaikkea hauskaa! Aterimet ovat parasta WMF-laatua, ja niissä on Cromargan protect® -pinnoite, mikä tekee niistä erityisen kestäviä naarmuja ja käytön jälkiä vastaan.

Hieno, pelkistetty ja tyylikäs: Porsche Design Studion Linum-aterinsetti, jossa on 30 tai 66 osaa, on ilo silmälle missä tahansa ruokapöydässä. Mattapinta luo harmonisen kokonaisuudet hyvin määriteltyjen mittasuhteiden kanssa, ja ne ovat samalla lujatekoisia ja monikäyttöisiä arkikäytössä. Palkittujen aterimien (iF Design Award) kulmat ja reunat ovat huolellisesti muotoiltuja ja hieman viistoja. Hillitty holvi, joka on varren alapuolella, istuu hyvin käteen, ja veitset, haarukat ja lusikat antavat siten käsillesi oikean luksuselämyksen, joten näitä aterimia on aina miellyttävä käyttää. Teelusikoiden ja kakkuhaarukoiden lisäksi 66-osainen sarja sisältää salaattiottimien, tarjoilulusikoiden, kastike- ja keittolusikoiden, tarjoiluhaarikoiden ja kakkuveitsien lisäksi myös tarjoiluosia. Mattapintaisesta Cromargan®-materiaalista valmistetut aterimet sopivat jokaiseen tyyliin ja sisustukseen. Ne ovat ruostumattomia ja konepesunkestäviä.

Ominaisuudet

MALLI1202006334
Pakkaus sisältää6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi, 6 x teelusikka
PäämateriaaliCromargan protect
VäriRuostumaton teräs
HoitoKonepesun kestävä
SuunnittelupalkintoiF design award 2016