topscroll-arrow

Aterinsetti, 24 osaa, Corvo Cromargan protect

Tuotekuvaus

24-osainen aterinsetti sopii 6 hengelle ja sisältää seuraavat osat: 6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi ja 6 x teelusikka. WMF:llä on laaja valikoima yksittäisiä aterimia, joten voit laajentaa aterinvalikoimaasi sisältämään enemmän kuin 24 osaa, ja sinun tarvitsee ostaa vain se, mille sinulle on oikeasti käyttöä.

Eivätkö aterimet ole vain välttämätön paha tavoitteen saavuttamiseksi? Ei lainkaan! Kolmen erilaisen tyylimalliston avulla WMF todistaa aivan päinvastaista – aterimet ovat nimittäin aito design-esine, joka antaa jokaiselle hyvin katetulle pöydälle aivan oman tyylinsä. Kaikki näyttävää tyyliä rakastavat saavat siten vastinetta rahoilleen näiden ilmeikkäiden ja näyttävien mallien ansiosta. Näissä aterimissa yhdistyvät voimakkaat värit ja luovat muodot, minkä ansiosta ne keräävät katseita jokaisessa päivällispöydässä. Miten olisi esim. retrotyylinen pöytä? Petrolinvärinen kaitaliina, antrasiitinharmaat astiat, messinkinen kynttilänjalka ja kohokohtana: näyttävät aterimet? Se on ennen kaikkea hauskaa! Aterimet ovat parasta WMF-laatua, ja niissä on Cromargan protect® -pinnoite, mikä tekee niistä erityisen kestäviä naarmuja ja käytön jälkiä vastaan.

Vasemmalle, oikealle vai selälleen? WMF:n innovatiivisen Corvo-aterinmallin ansiosta voit kattaa veitsen kuten haluat – se on aina ilo silmälle. Tämä onnistuu Köhler & Wilmsin tyylikkään muotoilun ansiosta. Jos veitsi on terän varassa, veitsen varsi mukautuu optisesti sekä lusikan että haarukan varteen. Jos se taas on tavalliseen tapaan sivuttain, veitsen varsi korostuu erityisesti. Joten ei epäilystäkään: Pöydän kattaminen on aina hauskaa, koska näillä aterimilla voit luoda uutta ilmettä sen mukaan, miten asettelet veitset. Kaikissa aterimissa on kapea muotoilu, ne ovat mattapintaisia ja istuvat hyvin käteen – upea nautinto, josta sinulle on Cromargan-materiaalin ansiosta iloa moneksi vuodeksi.

Ominaisuudet

MALLI1158006333
Pakkaus sisältää6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi, 6 x teelusikka
Tärkein materiaaliCromargan protect
VäriRuostumaton teräs
ValmistustapaVeitsi asetetulla, taotulla terällä
HoitoKonepesun kestävä
Suunnittelupalkintored dot award: product design 2012