topscroll-arrow

Aterinsetti, 24 osaa, Atic Cromargan protect

Tuotekuvaus

24-osainen aterinsetti sopii 6 hengelle ja sisältää seuraavat osat: 6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi ja 6 x teelusikka. WMF:llä on laaja valikoima yksittäisiä aterimia, joten voit laajentaa aterinvalikoimaasi sisältämään enemmän kuin 24 osaa, ja sinun tarvitsee ostaa vain se, mille sinulle on oikeasti käyttöä.

Rustiikkinen ruokapöytä vanhoista puupalkeista, keramiikkaruukku, kangasservetit, marmorilevy, hyvää ruokaa ja pari ystävää – taatusti hyvä tunnelma! Tähän ihanaan ja mutkattomaan sekä erittäin aitoon tunnelmaan sopivat täydellisesti näyttävät ja pelkistetyt aterimet. Kauniiden ja hyvin määriteltyjen mittasuhteiden ansiosta yksittäiset aterimet eivät ole vain ilo silmälle, vaan ergonomisen muotoilunsa ansiosta ne istuvat hyvin käteen. Laatumateriaalien, kuten aaltohiotun erikoisteräteräksen ja huolellisen Cromargan protect® -muotoilun ansiosta osat ovat konepesunkestäviä ja erittäin kestäviä naarmuja ja käytön jälkiä vastaan. Mikään ei voi estää rentoutumista ja mukavaa oleskelua.

Kapeat ja pelkistetyt Atic-aterimet ovat suunnittelija Volker Bäurlen käsialaa. Pyöristetyt reunat ja päät heijastavat modernia ajanhenkiä ja antavat upean maku- ja aistielämyksen. Laadukas Cromargan® protect -materiaali varmistaa, että kiillotetut aterimet kestävät hyvin naarmuja ja arjen käyttöä. Atik kuuluu WMF:n yleisaterimiin ja tuo harmoniaa jokaiseen pöytään.

Ominaisuudet

MALLI1106006344
Pakkaus sisältää6 x ruokalusikka, 6 x haarukka, 6 x veitsi, 6 x teelusikka
PäämateriaaliCromargan protect
VäriRuostumaton teräs
HoitoKonepesun kestävä