topscroll-arrow

6-osainen veitsitukki Spitzenklasse Plus

Tuotekuvaus

Oletpa vapaa-ajan kokki tai ammattikokki, kasvissyöjä tai lihanystävä tai onpa sinulle paljon tai vähän tilaa keittiössä: veitsitukki on paras ja turvallisin säilytystapa laadukkaille keittiöveitsille. Veitset ovat aina saatavilla, ja terävät terät pysyvät suojassa. Veitsitukin mukana tulee kokki-, liha-, yleis- ja leipäveitsi. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä suositellaan erilaisia teriä, jotta kaikki elintarvikkeet voidaan esikäsitellä täydellisesti. Täydellinen lisävaruste settiin on teroituspuikko, joka on ehdoton varuste keittiössä. Oikein ja säännöllisesti käytettynä se pidempää merkittävästi veitsiesi käyttöikää. Toisin kuin veitsenteroitinta, teroituspuikkoa käytetään ensisijaisesti hieman tylsien veitsien teroittamiseen.

Terävien terien ja hyvin käteen sopivien kahvojen sekä veitsien monikäyttöisyyden ansiosta Spitzenklasse Plus on WMF-veitsien klassikko. Kahvojen pyöristettyjen reunojen ansiosta veitset näyttävät moderneilta ja tuntuvat entistä paremmalta kädessä. Kahvojen saumaton työstäminen, oikean tasapainon varmistava taottu tuki ja Performance Cut -terä varmistavat kunnollisen, turvallisen ja luotettavan työskentelyn. Mallistoon kuuluu lisäksi monia erilaisia veitsiä, joista löytyy sopiva jokaiselle kokille ja kaikille ainesosille: eri terän pituuksilla varustetuista klassikoista, kuten kokki-, yleis- ja vihannesveitsistä kiinalaisiin kokkiveitsiin ja hakkureihin sekä santoku- ja pihviveitsiin. Ruoanlaitto on hauskaa!

Ominaisuudet

MALLI1892159992
Pakkaus sisältää1 x veitsitukki, 1 x kokkiveitsi 20 cm, 1 x leipäveitsi, jossa kaksinkertainen aaltohionta 20 cm, 1 x lihaveitsi 16 cm, 1 x yleisveitsi 10 cm, 1 x teroituspuikko
PäämateriaaliTaottu erikoisteräteräs
Toissijainen materiaaliRuostumaton teräs 18/10
Tuotteen ominaisuudetPerformance Cut, kaksinkertainen aaltohionta
VäriRuostumaton teräs ruskea
HoitoKäsinpesu
ValmistusmaaSaksa