topscroll-arrow

3-osainen veitsisetti Grand Gourmet

Tuotekuvaus

Oletpa vapaa-ajan kokki tai ammattikokki, kasvissyöjä tai lihanystävä tai onpa sinulle paljon tai vähän tilaa keittiössä: veitsiä tarvitaan tietty valikoima. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä suositellaan erilaisia teriä, jotta kaikki elintarvikkeet voidaan esikäsitellä täydellisesti. Settiin kuuluu siten erilaisia veitsiä, joilla on eri ominaisuuksia. WMF-veitsisettiä voidaan aina täydentää yksittäisillä veitsillä eri veitsisarjoista.

Jokaisen keittiön kohokohta: Grand Gourmet -malliston veitset. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään ja ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan: Cromargan®-kahvat istuvat hyvin käteen, ja niiden saumaton muotoilu takaa ihanteellisen hygienian. Veitsellä leikattaessa tuki varmistaa tarvittavan tasapainon   kahvan ja terän välillä, jolloin sanonta ”veitsenterävä” pääsee todella oikeuksiinsa. Tähän tarkoitukseen on työstetty perinteisesti laadukasta erikoisterästä koko terän pituudelta, ja veitsi on viimeistelty Performance Cut -teknologialla. Grand Gourmet -sarjaan kuuluu klassikoita, kuten yleis-, kokki- ja leipäveitsiä sekä fileointiveitsiä, santoku-veitsiä ja kiinalaisia kokkiveitsiä ja hakkureita. Lisäksi: Ruostumatonta terästä oleva kahva sopii hyvin kaiverruksiin. Veitsestäsi tulee näin uniikki – tai erittäin persoonallinen lahja.

Ominaisuudet

MALLI1894939992
Pakkaus sisältää1 x kokkiveitsi 20 cm, 1 x valmistusveitsi 14 cm, 1 x vihannesveitsi 9 cm
PäämateriaaliTaottu erikoisteräteräs
Tuotteen ominaisuudetPerformance Cut
VäriRuostumaton teräs
HoitoKäsinpesu
ValmistusmaaSaksa
SuunnittelupalkintoBusse Longlife Design Award Busse Design Ulm GmbH 2005, Prix de Couverts Maison & Objet Paris 1997| Ernennung Compasso d'oro 1995, red dot award Design Zentrum NRW 1994, Design Plus Messe Frankfurt 1994, Internationaler Designpreis Design Center
TuotevertailutStiftung Warentest Grand Gourmet 2014